Graafinen suunnittelu, yritysilmeet, logot

Suunnittelen yrityksille logot, symbolit, lomakkeistot, ilmeen freesaukset, nettisivut ja kaiken mahdollisen visuaalisen materiaalin saman konseptin mukaiseksi. Työskennellessäni mainostoimistossa kymmenisen vuotta, kokemusta karttui myös suurempien yritysten ja kampanjailmeiden suunnittelusta.

 

Nettisivut

Rakennan PK-yrityksille WordPress-pohjaiset nettisivut nopeasti ja kustannustehokkaasti, jopa muutamassa päivässä. Asiakkaalla on mahdollisuus päivittää nettisivujaan itse. Minulla on myös hyvät yhteydet ohjelmistotaloihin – tarvittaessa suunnittelen vain ulkoasun ja ohjelmistotalo tekee vaativamman koodauksen.

 

Lehtitaitto

Olen taittanut mm. LADECin Buustia-lehteä, Lahden Yliopistokampuksen lehteä, lääke-ja laitealan aikakauslehteä Podiumia, Sähköviesti-lehteä ja Interpedia-lehteä. Tavoitteenani on antaa kullekin kokonaisuudelle harmoninen yleisilme. Valokuvaajana minulla on hyvät lähtökohdat ohjeistaa lehtikuvaajia niin, että lopullisen tuote on vaihteleva ja tasapainoinen. Pyrin luomaan lehdelle mielenkiintoisen ulkoasun ja ilmeikkään typografian. Tärkeintä on kuitenkin miellyttävä lukukokemus. Saatan lehdet painokuntoon saakka. Olen myös taitava kuvankäsittelijä.

 

Valokuvaus

Voit tilata minulta tuotekuvauksia tai kuvat vaikkapa lehtiin ja esitteisiin. Kuvaan aktiivisesti myös kaupunkimaisemia, luontoa, lintuja ja taiteellisia valokuvia.

Tämän sivuston luontokuvagalleria: www.petrikoivisto.fi/nature-photography
Kaupunkiluontokuvia Lahden seudulta: www.greencityphotos.com
Voit seurata minua myös Instagramissa: www.instagram.com/koivistodesign

Tekstisuunnittelu

Terhi Kangas | Toteuttamo Verbaali Ky

Copywriter, toimittaja, viestinnän suunnittelija. Yli kymmenen vuoden kokemus journalistisesta työstä, markkinointi- ja yritysviestinnästä.
terhi.kangas(ät)verbaali.fi, 050 555 2577
www.verbaali.fi

Graafinen suunnittelu, valokuvaus

Petri Koivisto

Kuudentoista vuoden mainostoimistokokemus
design(ät)petrikoivisto.fi, 040 71 91 626

Katso myös:

green_city_photos_logo-1