Tietoa minusta

Olen vahvasti luontoihminen ja käytännönläheinen taitelilija. Haen luonnosta luovuuden työskentelyyni. Jos en ole toimistossa tai kotona, löydät minut järveltä, pellolta tai metsästä. Ota yhteyttä, niin melon ja poljen luoksesi. Aina en tiedä missä työt loppuvat ja vapaa-aika alkaa, milloin ahertaminen muuttuu taiteeksi. Olen luonteeltani suunnittelija, ajattelija ja järjestelmällinen paremmasta ekologisesta tulevaisuudesta uneksija.

Graafinen suunnittelu, yritysilmeet, logot

Suunnittelen yrityksille visuaalisen viestinnän kokonaisuudet: logot, yritysilmeet, markkinointimateriaalit ja nettisivut. Printtimedia on vahvuuteni, joka näkyy lukuisina viimeisteltyinä esitteinä, mainoksina ja lehtitaittoina. Tarjoan myös tuotepakkauksiin, myymälämateriaaleihin ja messuosastoille visuaalisuuden, joka erottuu ja tekee vaikutuksen.

Valokuvaus ja viedoinnit

Valokuvaan tapahtumia, asiakaslehtikuvia, henkilökuvia, kaupunkia ja luontoa. Myös pienimuotoiset videoinnit ja tuotekuvaukset onnistuvat. Luontokuviani on palkittu Vuoden luontokuva- ja Kuusamo Nature Photo -kilpailuissa.

Dooroom on enemmän

Työskentelen usein tiivisti ja joustavasti asiakasyritysteni ytimessä. Lisäosaamista saan läheltä – Dooroom-kumppaneiltani, jotka toimivat samoissa liiketiloissa Lahden ydinkeskustassa. Dooroom on designin huippukeskittymä – suunnittelijoita, valokuvaajia ja markkinoinnin asiantuntijoita – huipputyyppejä saman lasikaton alla.

 

Petri Koivisto

Graphic design & Photography

Parin kymmenen vuoden mainostoimistokokemus. Yrittäjä vuodesta 2010 lähtien.
design(ät)petrikoivisto.fi, 040 71 91 626
www.instagram.com/koivistodesign

About me

Having grown up in southern Finland, I’ve always spent lot of time by the sea, forests, lakes and rural area. Birds, nature and art mean a lot to me. I find my creativity when staying surrounded by woods and birds. I like to think ecologically. I drive bike when I can and leave the car at home.

Graphic design and photography

My job is to create visual communication. I do graphic design and photography. My office is situated in Lahti city centre. We have a nice co-working space called Dooroom – a community of designers, photographers, copywriters and people with strong experience of advertising and communication.